Wij zijn Johan, Daphne en Tommy (onze zoon). Wij hebben in december 2003 onze woning gekocht om het eerst als vakantiewoning te gebruiken. Na zéér veel mooie vakanties hier te hebben gehad, merkten wij dat wij dat we het heel prettig vonden om hier te zijn. Begin 2006 hebben wij toen besloten om te gaan emigreren en hebben ons huis in Nederland te koop gezet. Dit was dus het begin van een ander leven. In 2007 emigreerden wij naar Hongarije om onze droom na te streven en een camping met zwemschool te beginnen. Na heel veel papierwerk en verbouwingen zijn wij sinds 2009 een offificeel geregistreerde camping en voldoen wij aan de Europese eisen. 

Sinds die tijd hebben wij heel wat werk hier verricht en hebben er wij sinds 2017 een vakantie-cottage en een glamping caravan (2019) bij. De laatste (glamping caravan) zal verbouwd worden naar een camping huisje voor 4 personen (dit seizoen al te huren).

Ook ons dierenrijk is wat groter dan in 2007. We kwamen met 1 hond, inmiddels hebben we 3 honden, 3 katten, kippen en konijnen.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op Camping Mambo-Almamellék.

Johan, Daphne & Tommy

Nederlands Nederlands English English Magyar Magyar